Hammars Bryggeri har funnits i över 100 år! Vår historia kan du läsa om här. Under åren är det några olika familjer med koppling till trakten som ägt och drivit bryggeriet. I Augusti 2016 tog familjen Henrysson över för att föra familjetraditionen vidare.
Sedan vi tog över bryggeriet hösten 2016 så har vårt fokus varit att jobba med Hammars unika smaker och värderingar och att sätta vår uppdaterade varumärkesidentitet på marknaden. Vi har ett arv och en tradition att varsamt förvalta och föra in i framtiden. Det har varit och är vårt viktigaste uppdrag.
Tillsammans med vårt otroligt kunniga team på plats i Hammar; Anders, Bibban, Christoffer, Fredrik Hasan, Henrik, Göran och Göran, Jesper, Intissar, Memet, Paul, Peter, Pontus och Stefan; så har vi bara börjat resan mot att låta Hammars Bryggeri blomma ut.
Vi lovar att ta hand om det småskaliga och hantverksmässiga, och varsamt lyfta fram det i alltifrån utseende på våra produkter till smaker och företagskultur.
Påskmust från Hammars bryggeri. "Påskmusten gör vi efter samma recept ända sedan 30-talet. Glad påsk!"
En frisk krusbärssmak som för tankarna tillbaka till barndomen. Passar till en mysig sommarpicnic, till barnkalaset eller som en rolig fördrink med en skiva kiwi eller några frysta krusbär från sommarens skörd. Utseende: Klart ljusgrön, bubblig och fräsch! Doft: Pigg och fräsch med tydligt inslag av färska krusbär. Smak: Söt och fyllig krusbärssmak, med inslag av en ton citron.