Ingredienser: 65% lingon, tillsatt socker 35%, fruktpektin, atamon (E211)(E210).
Tomatdressing hantverksmässigt tillverkad i Karintorp av svenska, obesprutade tomater. 250ml
En ost med låg vattenhalt och relativt lång lagringstid. Osten sätts i press efter ystningen vilket gör att den får en slät, fast yta som känns torr vid beröring. Den är krämig men hyffsat fast med en mild och nötaktig smak, behöver c:a 5 månader på sig. Ungefärlig vikt 250g +/-15%
Vetemjöl är malt av enbart innersta kärnan, grodd och skal är bortsiktat. Lämpar sig bäst till all typer av bakning.
Blåbärssylten, en uppskattad sylt till det mesta. Flitigt använd vid frukostbordet och bullbaket. Gårdstillverkat från Månstad Ölme, Värmland.
Hallonsylten är en av våra mest uppskattade sylter, såhär ska hallonsylt smaka! Täcker alla dina syltbegär från hallongrottor till rostade mackor. Gårdstillverkat från Månstad Ölme, Värmland.
Det finns en anledning till att hjortron kallas för skogens guld. Lyxa till ostkakan, glassen eller ostbrickan med vår omtyckta hjortonsylt. (Psst, blanda hjortronsylt och creme fraiche och du har en supergod sås till varmrökt lax). Gårdstillverkat från Månstad Ölme, Värmland.
Det finns en anledning till att hjortron kallas för skogens guld. Lyxa till ostkakan, glassen eller ostbrickan med vår omtyckta hjortonsylt. (Psst, blanda hjortronsylt och creme fraiche och du har en supergod sås till varmrökt lax). Gårdstillverkat från Månstad Ölme, Värmland.
För många är detta sylten som gäller till det mesta, välkommen att ta din jordgubbssylt-upplevelse till nästa nivå! Gårdstillverkat från Månstad Ölme, Värmland.
Körsbärssylten är för många en självklar kombination med ostkaka och vispad grädde och funkar givetvis även utmärkt till allt man brukar ha sylt till! Tips: perfekt att värma upp till Ris á la Malta. Gårdstillverkat från Månstad Ölme, Värmland.
Konungen av matsylt. Finner sig utmärkt till köttbullar, blodpudding, kolbullar och gröt! Gårdstillverkat från Månstad Ölme, Värmland.