Näringsämne per 100 gram
Energi | 1942kj |
Energi | 461kcal |
Fett | 18g |
Kolhydrater | 66g |
Fibrer | 2g |
Protein | 8,1g |
Salt | 1,7g |
Surdegspasta av svenskt vete. Varför srudegspasta då? -Gott i magen och munnen -Lokal och småskalig ekologisk produktion -Inget extra gluten, inga tillsatser
Receptet till Kronans Cederpepparkakor kom på 1920-talet ner till norra Hälsinglands från Dingersjö värdshus i Njurunda. Värdshuset är ett av Europas äldsta skjutsställen och grundades redan 1648. Tillverkningen är fortfarande hantverksmässig enligt gammal tradition. Den unika smaken i kombination med en lite kraftigare kaka har gjort att den idag efterfrågas både inom och utom Sveriges gränser. Den har flerfaldigt utsetts till Sveriges godaste pepparkaka och vi förstår verkligen varför! Nu helt utan palmolja.
Innehåll: Vetemjöl, socker, smör, ägg, bakpulver, salt , blåbär. (Innehåller vetegluten)
Innehåll: Vetemjöl, socker, smör, ägg, bakpulver, salt , hallon. (Innehåller vetegluten)